Alta Data Technologies primeste certificarea ISO 9001:2008

Scris de Advisor pe August 16th, 2011 in Evenimente

Furnizorul de varf de produse aeroelectronice indeplineste standardele calitatii ISO 9001

14 august 2011. Rio Rancho, New Mexico. Alta Data Technologies (numita in continuarea Alta) isi prezinta ultima realizare, primirea certificarii standardului ISO 9001:2008 pentru sistemul sau de management al calitatii, de la agentia TUVRheinland®. ISO 9001:2008 ofera o serie de cerinte care trebuie aplicate pentru a detine un sistem aprobat de management al calitatii, indiferent de marimea organizatiei, de statutul sau public sau privat ori de aria de activitati desfasurate – furnizare de produse sau de servicii. Certificarea acestui standard este voluntara, iar organizatiile trebuie sa incheie un riguros proces de audit efectuat de un registru de terta parte.

“Alta a dat dovada de o crestere extraordinara in ultimii patru ani, iar implementarea sistemului de management al calitatii a impus un efort dedicat – jos palaria in fata echipelor de productie si de inginerie pentru punerea in miscare a acestui proces. Recunoasterea din partea unui organism de certificare international de asemenea nivel le demonstreaza clientilor nostri ca Alta se dedica furnizarii celor mai bune produse si servicii posibile in acest moment. Alta ar dori sa isi exprime recunostinta fata Lynn Cuperus de la Aries Corporation si fata de TUVRheinland® pentru metodele profesioniste si dedicate care ne-au ajutat sa atingem acest obiectiv atat de repede,” a declarat Richard Schuh, presedintele consiliului de administratie Alta.

Schuh a adaugat: “Dorim sa aducem multumiri, de asemenea, si Departamentului pentru Dezvoltare Economica a statului New Mexico pentru organizarea programului “New Mexico 9000” pe care l-am urmat si noi anul trecut. Acest program a fost indispensabil in dezvoltarea sistemului nostru de management al calitatii si a ajutat Alta sa devina o companie mai competitiva pe piata.”

Pentru mai multe informatii despre Alta Data Technologies si TUVRheinland®, vizitati adresele www.altadt.com si www.us.tuv.com.