Adesis obtine certificarea ISO 9001

Scris de Advisor pe August 22nd, 2012 in Stiri

Furnizor de noi tehnologii obtine certificarea sistemului de management al calitatii

21 august 2012. Compania spaniola Adesis Netlife a primit certificarea ISO 9001:2008 pentru proiectarea, dezvoltarea, implementarea si intretinerea solutiilor IT; consultanta SEO; ca si pentru comunicarea online si marketingul pe retele sociale. Certificarea ISO 9001 a fost obtinuta in urma finalizarii cu succes – cu zero neconformitati – a auditului realizat de LGAI Technological Center, organism de certificare care a evaluat, printre altele, aspecte legate de calitate, calificarile personalului, procedurile utilizate in furnizarea serviciilor, comunicarea cu clientii si resursele tehnice ale companiei.

Acest standard international de management al calitatii i-a oferit companiei o serie de instrumente care i-au permis sa isi defineasca, sistematizeze si masoare modul in care isi desfasoara procesele, atat cele de productie, cat si cele de management, cu scopul de a incuraja, cu ajutorul unor informatii obiective, masuri de imbunatatire in vederea optimizarii continue a acestor procese. Rezultatul a constat, prin urmare, intr-un plus de eficienta si competitivitate si in capacitatea de a garanta satisfactia clientilor, datorita reducerii timpului pierdut, greselilor, suprapunerilor, retusurilor etc.

Marta Pérez, director de calitate la Adesis, a declarat: “Aceasta certificare ISO 9001 presupune o recunoastere a muncii pe care o facem toti cei care lucram la Adesis”.

“Calitatea este esentiala pentru orice companie. Faptul ca am obtinut o certificare de acest tip ne ajuta sa ne imbunatatim procesele, ceea ce are ca rezultat o satisfactie sporita a clientilor nostri”, a conchis Manuel Lavín, director general asociat la Adesis Netlife.

Adesis Netlife este o companie cu capital 100% spaniol, infiinta in 1999, cu sedii in Madrid si Mexic. Vasta sa experienta in sectorul consultantei si a strategiilor de marketing pe internet si cele circa 600 proiecte realizate pentru principalele companii din tara ii dovedesc din plin succesul.

In calitatea sa de companie care ofera servicii complete, Adesis Netlife se ocupa de toate domeniile de afaceri care au legatura cu noile tehnologii: afaceri online, dezvoltarea si adaptarea aplicatiilor web destinate administrarii, crearii si adaptarii digitale si marketing online. Strategia sa de afaceri se sprijina pe trei principii: internalizarea serviciilor, rezultate bazate pe randamentul investitiilor si angajamentul fata de calitate. Pentru mai multe informatii, vizitati www.adesis.com.