ISO Memory – Teste de memorie

Scris de Advisor pe December 10th, 2008 in Articole, Stiri

Testati-va memoria invatand despre standardele ISO cu noul joc online de pe site-ul ISO

ISO (Organizaţia Internaţională pentru Standardizare) a lansat un joc gratuit pe site-ul ISO pentru a ajuta oamenii să descopere mai multe despre standardele ISO şi beneficiile pe care acestea le aduc in atât de multe aspecte din viata lor.

isomemory este o variatie online a jocului pe care multe persoane o vor fi jucat .

Cu isomemory, cardurile se înlocuiesc cu logo-ul ISO pe care jucători fac clic pentru a dezvălui o fotografie legata de un standard ISO.

Când un jucător reuseste un clic pe o pereche identica, numele legate de standardul ISO se afişează, împreună cu o scurtă descriere a beneficiile pe care acesta le oferă.

Conceptul original şi idee au venit de la dr. Elisabeth-Stampfl Blaha, Vice-Director al PE, în prezent completand o functie in biroul Consilului ISO, si Dr. Johannes Stern, Seful Institutului de PR si media.

Secretarul General al ISO, dl. Alan Bryden a comentat: “Doar pentru că standardele ISO prevăd beneficii importante, nu este un motiv serios pentru care ele sa nu ofere si o latura distractiva, mai ales atunci când jucătorii pot, în acelaÅŸi timp, sa isi creasca cunoÅŸtinÅ£ele lor despre standarde ÅŸi beneficiile lor, în timp ce isi antreneaza memoria vizuala.”

Tags: , ,