American EPAY Inc primeste certificare ISO 9001 / 2000

Scris de Advisor pe November 14th, 2008 in Stiri

American EPAY Inc, lider in furnizarea de solutii de management de munca, obtine certificarea ISO 9001-2000

American EPAY, Inc, lider in furnizarea de solutii de management de munca, a anunÅ£at pe 13 nov. ca sediul sau central din Chicago a primit certificatul de înregistrare de la auditorul independent ICS indicând faptul ca Sistemul de Management al Calitatii îndeplineÅŸte toate cerinÅ£ele recunoscute de standardul internaÅ£ional de calitate ISO 9001:2000. ÃŽn mod specific, sistemul de calitate al American EPAY atinge sau chiar depaÅŸeÅŸte cerinÅ£ele de calitate ISO pentru “proiectarea, dezvoltarea, punerea în aplicare, timp ÅŸi servicii ÅŸi soluÅ£ii de administrare a muncii,” potrivit organizatieie care a acordat acreditarea. “Acesta este un mare pas înainte pentru EPAY american”, a spus CEO, Ben Aissa. Obtinerea recunoasterii oficiale, prin certificare ISO 9001, este punctul culminant al muncii depuse de toata lumea din organizaÅ£ie pentru aderarea la documentul international. ÃŽntr-un final, certificarea ISO nu a fost dificila, deoarece societatea nu a trebuit sa recreeze un nou sistem, ci mai degraba a fost o chestiune de documentare a proceselor care au fost folosite cu consistenta in ultimii ani.

Recunoasterea ISO 9001 (a certificarii ISO 9001) este o piatra de hotar importanta strategica pentru orice organizaţie in adoptarea unui proces de dezvoltare a propriilor procese si servicii. Strategia de certificare American EPAY a accentuat importanţa:

– unui sistem de calitate, care este axat pe satisfacÅ£ia clientului;
Рunui set de proceduri care sa acopere toate procesele cheie ̨n afaceri;
– proceselor de monitorizare pentru a se asigura ca ele sunt eficiente;
– pastrarea inregistrarilor adecvate de trasabilitate;
– verificarea iesirilor cu defecte, cu masuri corective adecvate acolo unde este necesar;
– o revizuire regulata a proceselor individuale ÅŸi calitatea sistemului în sine;
– facilitarea continua spre imbunatatire.

Avand sistemul de management al calitatii conform cu standardele ISO 9001:2000, American EPAY are oportunitatea de a concura mai complet pentru toate tipurile de oferte, în special în campul managementului muncii si timpului.

Sursa american EPAY, Inc , http://www.americanepay.com

Resurse externe certificare ISO: certificare ISO

Tags: , , ,