Certificat ISO pentru Lider in domeniul controlului puturilor petroliere

Scris de Advisor pe February 28th, 2013 in Stiri

Wild Well Control, Inc. anunta obtinerea certificarii ISO 9001:2008

Compania Wild Well Control anunta obtinerea certificarii ISO 9001:2008 pentru propriul sistem de management al calitatii.

Certificarea ISO 9001 : 2008 acopera serviciile de raspuns in caz de urgenta la nivel global precum si serviciile de inginerie, instruire, prevenirea incidentelor prestate in cadrul locatiei companiei din Houston.

In vederea obtinerii certificarii ISO compania a fost supusa unor procese de evaluare cuprinzand dezvoltarea unui sistem de management al calitatii formal, un audit intern, revizuirea activitatii manageriale, intruirea personalului, documentarea proceselor si implementarea unui sistem de control al documentelor. Dupa auditul final sustinut de DNV Business Assurance, un registrator ISO acreditat, compania Wild Well Control a primit in final certificatul.

Certificarea ISO demonstreaza faptul ca Wild Well Control desfasoara procese interne bine definite precum conducerea angajatilor, comunicarea cu clientii, verificarea proiectelor, managementul furnizorilor, controlul documentelor si al serviciilor de livrare precum si imbunatatirea continua a sistemului in general.

Certificarea ISO obtinuta de Wild Well Control demonstreaza clientilor, prin intermediul unui certificator de terta parte recunoscut pentru inalta competenta, faptul ca sistemul de management intern furnizeaza un control eficient si complet asupra parametrilor legati de siguranta, sanatate, mediu si calitate.

“Clientii si organismele de reglementare au incredere in compania noastra atunci cand observa faptul ca angajatii au rezultate semnificative prin utilizarea sistemului de management. Este esential a face lucrurile bine de prima oara, de fiecare data”

a declarat dl Freddy Gebhardt, presedinte Wild Well Control. “Certificarea ne permite sa intram in competitie pe noi piete avand un avantaj in spate. Clientii care au experienta limitata cu preformanta excelenta a companiei Wild Well Control vor vedea rapid faptul ca intodeauna ne respectam promisiunile” a continuat acesta.

Wild Well Control, subsidiara a corporatiei Superior Energy Services, este lider in domeniul controlului de urgenta al puturilor petroliere si al serviciilor de inginerie conexe, instruirea cu privire la gestionarea puturilor, servicii petroliere marine si de adancime.

Corporatia Superior Energy Services ofera servicii de forare pentru companii petroliere si de extractie de gaz la nivel mondial, prin intermediul excelentelor echipamente si unelte de forare alaturi de serviciile conexe, prestate de o echipa profesionista care planifica si proiecteaza solutii adaptate la nevoile clientilor. (dupa o stire oilandgasonline.com)