A.E. a primit certificarile ISO 13485 si ISO 9001

Scris de Advisor pe October 12th, 2012 in Stiri

Cele doua certificate ISO sunt o dovada a calitatii si inovatiei serviciilor tehnologice furnizate de companie

Chicago, Illinois. 9 octombrie 2012. Able Electropolishing le furnizeaza miilor sai de clienti locali si internationali servicii inovatoare de electrolustruire metale, pasivare si anodizare titan. Pentru a-si servi mai bine clientii dintr-o gama larga de domenii (de la aerospatiu la sectorul auto) si in special pe cei care lucreaza in industria medicala si in alte domenii de mare precizie, extrem de exigente in privinta calitatii, compania a obtinut de curand certificarea ISO 13485:2003 si recertificarea ISO 9001: 2008.

Conform standardelor publicate de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO), certificarea ISO 13485:2003 atesta faptul ca Able Electropolishing si-a demonstrat capacitatea de a fabrica piese pentru echipamentele medicale care indeplinesc atat cerintele clientiilor, cat si pe cele de reglementare. Si mai mult, certificarea ISO 13485 confirma competenta Able de a le furniza producatorilor de echipamente medicale piese de metal la cel mai inalt standard al sigurantei si calitatii.

“Able este de mai multi ani o prezenta constanta pe piata dispozitivelor medicale. Clientii nostri actuali includ producatori de echipamente originale si producatori sub contract de echipamente medicale. Aceasta certificare ilustreaza devotamentul, experienta si aptitudinile noastre de a oferi servicii in aceasta industrie atat de importanta,” a declarat Scott Potter, director de vanzari la Able Electropolishing.

Certificarea ISO 13485 a fost obtinuta in urma unei examinari minutioase a echipamentelor, facilitatilor, personalului si a altor factori care dovedesc capacitatile de control si de productie ale companiei. Certificarea, valabila timp de doi ani, va ajuta la consacrarea Able drept lider in domeniul electrolustruirii prin angajamentul sau de a-si imbunatati calitatea si coerenta operatiunilor, de a-si creste eficienta si de a-si reduce cantitatea de deseuri, toate aceste actiuni fiind intreprinse pentru a le indeplini si a le depasi nevoile clientilor.

Obtinerea certificarii internationale ISO le va aduce beneficii tuturor clientilor companiei, incluzandu-i pe cei din industria medicala, insa nelimitandu-se la ei. Desi Able a aderat dintotdeauna la cele mai ridicate standarde de productie, cea mai recenta certificare ISO garanteaza ca toate tehnicile sale avansate de electrolustruire ating cele mai inalte standarde internationale ale calitatii.

Infiintata de Zen Pokvitis in 1954, compania Able Electropolishing a adus un numar de inovatii in domeniul electrolustruirii. In calitatea sa de cel mai mare specialist in electrolustruire din SUA, Able ofera servicii comunitatii internationale de prelucrare a metalelor prin intermediul unitatii sale din Chicago. Fabrica Able, care functioneaza 24 ore din 24, are capacitati de electrolustruire a aproape oricarui metal, incluzand otelul inoxidabil, aluminiul, cuprul, nichelul, titanul, nitinolul si multe altele. Dedicandu-se protejarii proprietatii intelectuale a clientilor sai, Able si-a construit o reputatie pentru lucrarile sale la prototipuri brevetate si la alte proiecte unice. Vizitati compania online la adresa www.ableelectropolishing.com pentru a afla mai multe informatii.