“Masina viitorului” – pe agenda dezvoltatorilor de standarde

Scris de Advisor pe November 9th, 2011 in Articole

“Masina viitorului” se afla pe agenda intalnirii dintre fabricantii de masini si dezvoltatorii de standarde

Printre cele mai importante discutii de bifat in agenda apropiatului eveniment Fully Networked Car se numara si modul in care pot sprijini standardele internationale dezvoltarea “masinii viitorului” si a sistemelor inteligente de transport care vor sustine aceasta dezvoltare.

Cea de-a saptea editie a evenimentului va avea loc la Geneva, in Elvetia, pe 7-8 martie 2012, in cadrul Salonului International Auto de la Geneva. Acest eveniment este organizat in fiecare an la Salonul Auto de la Geneva de catre Asociatia Mondiala a Standardelor (WSC), care este un parteneriat alcatuit din Comisia Electrotehnica Internationala (IEC), Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) si Uniunea Internationala a Telecomunicatiilor (ITU).

Fully Networked Car ofera o ocazie unica reprezentantilor industriei auto de a se alatura celor trei organizatii si de a discuta nevoile si prioritatile legate de standardele internationale din urmatorii ani. Evenimentul aduna laolalta jucatori importanti implicati in dezvoltarea tehnologiilor si standardelor si alti reprezentanti de seama din industrie.

Intalnirea va pune la dispozitia participantilor un forum pentru ca discutiile strategice pe aceasta tema dintre IEC, ISO si ITU sa poata continua. In plus, printr-o serie de discutii la masa rotunda, vor fi explorate o serie de subiecte asociate, care includ, dar nu se limiteaza la urmatoarele:
• Vehiculele electrice si electromobilitatea;
• Perspective regionale asupra sistemelor inteligente de transport (ITS);
• Siguranta;
• Comunicatiile ITS;
• Masina viitorului. (iso.org)