Q-Reliance si Rotana Oil and Gas obtin certificari ISO

Scris de Advisor pe November 6th, 2011 in Stiri

Doha, Qatar. 30 octombrie 2011. Rotana Oil and Gas (ROG) si divizia sa Q-Reliance International au primit certificari internationale ISO pentru patru domenii distincte: sistemul de management al calitatii – ISO 9001:2008, sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale – BS OHSAS 18001:2007, sistemul de management al mediului – ISO 14001:2004 si sistemul de management al calitatii petrolului si gazelor – ISO TS 29001:2010.

Ceremonia de decernare a certificarilor a avut loc de curand la Marriott si la ea au participat presedintele companiei, Ayedh Omairan al-Fehaida, directorul general Abdulla Theruvath, manageri de varf, angajati, clienti si alti invitati.

Printre oaspetii de vaza la eveniment s-au numarat directorul general al Qatar Chemical Company, Ahmed Ibrahim al-Emadi si directorul Consiliului National Indian pentru Stiinta si Tehnologie, Manoj Patairiyaogy. Theruvath a vorbit de atentia speciala pe care grupul o acorda aspectelor legate de mediu si de siguranta, a dezvaluit planurile de colaborare cu firma germana Buchen privind unele proiecte chimice si a anuntat incursiunea companiei in domeniul energiei verzi prin adoptarea celulelor electrice solare.

Discursul de deschidere a fost tinut de Patairiya, care a facut un apel la auditorii sai de a renunta la servetelele de hartie si de a folosi in schimb servetele textile pentru a salva de la pieire atatia copaci taiati pentru fabricarea hartiei. El a reiterat nevoia reducerii folosirii hartiei si a taierii rationale a copacilor. Patairiya a laudat eforturile unor companii ca Rotana Oil and Gas si Q-Reliance in directia reducerii la minim a deseurilor periculoase – chimice si de alta natura – si a reciclarii lor corespunzatoare prin metode de debarasare eficiente si prietenoase cu mediul.

Certificatele au fost decernate de reprezentantul oficial al organismului de certificare Quality Austria, Jack Mollison lui al-Fehaida, lui Theruvath si celorlalti membri ai consiliului prezenti la ceremonie. Pentru mai multe informatii, vizitati www.rogqatar.com si www.qreliance.com.
surse: www.gulf-times.com si www.thepeninsulaqatar.com