ZTE USA obtine certificarea ISO 27001

Scris de Advisor pe June 10th, 2011 in Stiri

ZTE USA castiga certificarea ISO 27001 : 2005 pentru securitatea informatiei

9 iunie 2011. Companiei ZTE USA i s-a acordat certificarea internationala ISO/IEC 27001:2005, standard creat pentru a ajuta organizatiile sa-si dezvolte cele mai bune sisteme posibile de management al securitatii informatiei.

Certificarea ISO 27001 : 2005 pentru securitatea informatiei a devenit, de asemenea, o cerinta pentru companiile de telecomunicatii care isi doresc sa se extinda in alte tari. ZTE va fi, de acum inainte, capabila sa castige noi piete intr-un mod mult mai rapid si mai eficient.

“ZTE USA si-a luat un angajament ferm de a proteja datele clientilor sai, urmand cele mai bune practici si standarde internationale,” a comentat pe marginea evenimentului presedintele consiliului de administratie al ZTE, dl Lixin Cheng. “Certificarea ISO 27001 : 2005 demonstreaza dedicarea noastra in acest sens si scoate, de asemenea, in evidenta eforturile noastre de a furniza sisteme sigure si eficiente prin care garantam ca informatiile digitale ale clientilor nostri raman confidentiale si sigure.”

ZTE este prima companie chineza listata public care a castigat aceasta certificare emisa de DNV, un organism de certificare ISO recunoscut international. Alte companii afiliate ZTE din Europa au inceput si ele procesul de certificare.

sursa: www.telecomtiger.com