Grafityp obtine certificatul de mediu ISO 14001:2004

Scris de Advisor pe June 10th, 2012 in Stiri

4 iunie 2012. Firma belgiana Grafityp Selfadhesive Products a anuntat obtinerea celui mai renumit certificat de protectie a mediului pe plan mondial, ISO 14001:2004, care reprezinta urmarea unei lungi perioade de cercetare aprofundata, de dezvoltare si de examinare constructiva a diferitelor departamente ale companiei.

Procesul foarte amanuntit de inspectare si de evaluare a companiei Grafityp de catre organismul de certificare Vinçotte a avut ca rezultat obtinerea acestui certificat de conformitate cu standardul international ISO 14001. Acest certificat rasplateste Grafityp pentru sistemul de management al mediului utilizat in dezvoltarea, fabricarea si comercializarea de produse autoadezive, de medii de suport pentru imprimarea digitala, de folii auto si decorative si de produse laminate.

Certificarea ISO 14001 este si un rezultat al noului centru de formare profesionala inaugurat de Grafityp, unde sunt oferite servicii profesioniste de instruire care au ca tema aplicatiile gamei de produse ale companiei.

Purtatorul de cuvant al companiei a declarat ca Grafityp se mandreste foarte mult cu obtinerea certificatului ISO pentru mediu, care consolideaza filosofia companiei de a lucra intr-o maniera foarte profesionista si prietenoasa cu mediul inconjurator. Pentru mai multe informatii, vizitati www.grafityp.com.