Anderson Seafoods anunta marea lansare a magazinului propriu online

Scris de Advisor pe April 10th, 2011 in Evenimente

Anaheim, California, 14 februarie 2011: Anderson Seafoods, “Cea mai de incredere sursa de fructe de mare a Americii de peste 30 de ani,” anunta cu mandrie marea lansare a afacerii sale de desfacere cu amanuntul si online.

Este vorba despre un program national cu ajutorul caruia clientii vor primi rapid la domiciliu fructele de mare proaspete si congelate, de o calitate superioara si atent selectionate. Comenzile plasate de luni pana joi inainte de ora 13 vor fi expediate pentru a ajunge pana la ora 10:30 a doua zi dimineata.

Anderson Seafoods a initiat un parteneriat cu UPS pentru a oferi optiunea de transport fara carbon.
Daca ati gustat vreodata fructe de mare exceptionale la restaurantul dvs. preferat, de o calitate superioara, ele proveneau probabil de la Anderson Seafoods.

Magazinul online expune o gama de neegalat de fructe de mare proaspete, congelate sau afumate, aperitive si produse speciale, garantate sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase gusturi. Oferta include biban chilian, salata de clesti de crab de zapada si peste-luna din insulele Fiji.

Anderson Seafoods are o retea proprie de surse directe pentru produse proaspete si congelate din intraga lume, dintre care enumeram Mexic, Hawaii, Alaska, Canada, nord-estul Pacificului, Coasta de Est, Asia si America de Sud, si toate sunt surse aprobate HACCP.

Firma se ocupa de importul, prelucrarea, portionarea si distribuirea de diverse specii de fructe de mare – proaspete, congelate sau vii. Unitatile sale sunt inspectate periodic de USDC (Departamentul de Comert al Statelor Unite) si sunt toate conforme standardului HACCP.
Pentru mai multe informatii, vizitati www.shopandersonseafoods.com